Bolognese

Kuullota sipuli ja paista jauheliha.

Raasta porkkana ja kesäkurpitsa.

Kasaa kaikki ainekset kattilaan tai pataan ja mausta yrteillä, pippureilla, suolalla ja halutessasi sokerilla tai hunajalla.

Hauduta pari tuntia uunissa tai liedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Kimara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g10g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa, Rainbow16g3.1kcal0.2g0.5g0.1g0g
Oliiviöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.9g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Paistijauheliha 10%15g25kcal2.9g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g76kcal6.6g3.4g4g0.4g
Valittu annoskoko55g38kcal3.3g1.7g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna28g19kcal1.7g0.9g1g0.1g
Arvot/100g100g69kcal6g3.1g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95541