Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk17g4.5kcal0.1g0.9g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Soijapapu, keitetty, suolaton 25g45kcal4g1.8g2g1.8g
Linssi, punainen, Go Green8.4g27kcal2g4.1g0.1g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g167kcal12.4g14.2g5.4g6.2g
Valittu annoskoko55g83kcal6.2g7.1g2.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna28g42kcal3.1g3.6g1.4g1.6g
Arvot/100g100g151kcal11.2g12.8g4.9g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135074