Zugginipata

- Laita uuni kuumenemaan 200c.

- Pilkokasvikset melko ronskisti =)
- Esikeitä kukkakaalia ja porkkanoita noin. 10 min SUOLAlla maustetussa vedessä.

- Paista sillä aikaa jauheliha ja sipulit, lisää joukkoon haluamasi mausteet (Chilimausteseos, aromisuola).

- Lisää pannuun tomaattipyree ja kypsennä hetki, lisää vesi ja kiehauta.

- Lado esikeitetyt kasvikset, lihaseos ja kesäkurpitsat uunivuokaan vuorotellen.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa noin 40min.

- Nautiskele vaikka raejuuston kanssa =)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Zeminia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 6.6g9kcal1.2g0g0.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 16g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Kukkakaali 7.8g1.9kcal0.1g0.2g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.6g2.1kcal0g0.5g0g0.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.7g2kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Turunmaa kevyt juusto 15 % (Valio), annos 9g0.8g2kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g41kcal3.4g3.2g1.4g1g
Valittu annoskoko55g21kcal1.7g1.6g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna28g10kcal0.9g0.8g0.4g0.3g
Arvot/100g100g37kcal3.1g2.9g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143442