Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g33g12kcal0.8g1.1g0g0.8g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g9g26kcal1.8g0g2.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 8.4g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Kanttarelli, tuore, annos 100g4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g90kcal5.8g5g4.2g2g
Valittu annoskoko55g45kcal2.9g2.5g2.1g1g
Annoskoko puolitettuna28g23kcal1.5g1.3g1.1g0.5g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.5g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285493