Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 14g3.3kcal0.2g0.3g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 14g4.8kcal0.6g0.3g0g0.3g
Broilerisuikale, keskiarvo 11g13kcal2.3g0g0.4g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%6.8g8.9kcal0.2g0.1g0.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5.5g18kcal0.1g0.2g1.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima4.1g16kcal1.2g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g138kcal9.2g1.8g9.8g1.2g
Valittu annoskoko55g69kcal4.6g0.9g4.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna28g35kcal2.3g0.5g2.5g0.3g
Arvot/100g100g125kcal8.3g1.6g8.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130937