Aurajuustopunajuurivuoka

Keitä ja kuori punajuuret.

Raasta kypsät.

Kuullota sipuli pannulla.

Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita uunivuokaan.

Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaa 37g14kcal0.4g2.6g0.1g0.9g
Aurajuusto3.7g12kcal0.7g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)3.7g4.6kcal0.1g0.2g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 2g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 5.5g2.5kcal0.2g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g82kcal3.4g6.6g4.6g2g
Valittu annoskoko56g41kcal1.7g3.3g2.3g1g
Annoskoko puolitettuna28g21kcal0.9g1.7g1.2g0.5g
Arvot/100g100g74kcal3.1g5.9g4.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159217