Karppinen pizza

Kaikki pohjan ainekset vaan sekaan, levitetään esim.

nuolijalla pellille leivinpaperin päälle ja paistetaan 200 asteessa kullanruskeaksi.

Tomaattipyrettä ja ketsuppia (ja haluttaessa mausteita) sekoitetaan keskenään ja levitetään paistetun pohjan päälle.

Täytteet kehiin ja takaisin uuniin.

On valmista kun juustoraaste päältä sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ansku826
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g7.3g14kcal0.2g0.3g1.3g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g3.6g12kcal0.8g0g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.5g0.3kcal0g0g0g0.5g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree,euroshopper2.6g2kcal0.1g0.5g0g0g
Ketsuppi (Eldorado), annos 20g1.1g0.7kcal0g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha15g24kcal2.8g0g1.5g0g
Kinkkusuikale (Kotasavu), annos 50g9g12kcal0.9g0.1g0.7g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g7.3g23kcal1.7g0g1.7g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g5g3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g193kcal14g3.8g12.8g1g
Valittu annoskoko55g97kcal7g1.9g6.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna28g48kcal3.5g1g3.2g0.3g
Arvot/100g100g175kcal12.7g3.4g11.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251228