Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha18g30kcal3.5g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kidneypapu, suolaliemessä8.7g10kcal0.7g1.6g0g0.7g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g7.6g6kcal0.4g0.9g0.1g0.4g
Oliiviöljy 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g18g4.6kcal0.2g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g108kcal9.6g6.8g4.6g2.2g
Valittu annoskoko55g54kcal4.8g3.4g2.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna28g27kcal2.4g1.7g1.2g0.6g
Arvot/100g100g98kcal8.7g6.1g4.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343502