Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 7.5g8.6kcal1.3g0g0.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 9g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Porkkana 4.7g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g3.8g9kcal0.5g0.1g0.8g0g
Pinaattipakaste 150g2.8g0.4kcal0.1g0g0g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g3.8g2kcal0.2g0.2g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g61kcal4.6g4.4g2.4g0.4g
Valittu annoskoko56g30kcal2.3g2.2g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna28g15kcal1.2g1.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g54kcal4.1g3.9g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101369