Tomaattisilakat

Voitele uunivuoka tipalla öljyä.

Ripottele silakkafileiden päälle suolaa, valkopippuria ja tilliä, kääri ne rullalla ja nostele vieri viereen uunivuoan pohjalla.

Halkaise ja viipaloi tomaatit ja lisää silakoiden päälle.

Sekoita tomaattimurska ja creme fraiche, lisää vielä tarvittaessa suolaa ja vaikka mustapippuria ja kaada päällimmäiseksi.

Myös murskattu valkosipuli sopii mausteeksi.

Paistaa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 222 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 13g18kcal2g0g1.1g0g
Tomaatti, tuore21g4.2kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g17g3.8kcal0.2g0.6g0.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 5.2g15kcal0.1g0.2g1.5g0g
Rypsiöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g85kcal4.8g3.2g6g0.6g
Valittu annoskoko56g42kcal2.4g1.6g3g0.3g
Annoskoko puolitettuna28g21kcal1.2g0.8g1.5g0.2g
Arvot/100g100g76kcal4.3g2.9g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121454