Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%33g46kcal6.3g0g2.3g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa7.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g124kcal15g1g6.4g0.4g
Valittu annoskoko56g62kcal7.5g0.5g3.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna28g31kcal3.8g0.3g1.6g0.1g
Arvot/100g100g112kcal13.5g0.9g5.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261684