Linssipata

Leikkaa vihannekset pieniksi paloiksi.

Freesaa oliiviöljyssä aloittaen kovista vihanneksista, lisää pehmeät ja tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Kypsennä 8 minuuttia ja lisää huuhdellut linssit.

Hauduta kypsäksi.

Käy pastakastikkeeksi, lisäkkeeksi lihalle, kanalle ja ihan sellaisenaan raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen4.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 23g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Porkkana 5.6g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Munakoiso 9g2.1kcal0g0.3g0g0.2g
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Linssi, punainen, Go Green7.8g25kcal1.9g3.8g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g102kcal4.2g11g3.6g3.2g
Valittu annoskoko55g51kcal2.1g5.5g1.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna28g26kcal1.1g2.8g0.9g0.8g
Arvot/100g100g92kcal3.8g9.9g3.2g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326336