Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)31g100kcal3.1g19.7g0.7g4.4g
Vehnäjauho puolikarkea 17g58kcal1.7g11.9g0.2g0.6g
Ohrajauho 1.4g4.7kcal0.1g0.9g0g0.1g
Siirappi, tumma3.1g10kcal0g2.3g0g0g
Rypsiöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g387kcal9.8g69.6g6.4g10.2g
Valittu annoskoko56g194kcal4.9g34.8g3.2g5.1g
Annoskoko puolitettuna28g97kcal2.5g17.4g1.6g2.6g
Arvot/100g100g349kcal8.8g62.7g5.8g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154