Highland pata

Pilko liha ja vihannekset, laita pannuun ja pyörittele kunnes liha on ruskistunut, lisää vesi, punaviini ja mausteet, laita uuniin hautumaan n. 2h.
Suurusta kastike aineella ja lisää piripiri maustetta jos haluat tulisuutta, anna hautua vielä hetken aikaa.

Nauti tummanleivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 356 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Highland cattle (Metsäojan tila), annos 100g19g19kcal3.9g0g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Lanttu 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.8g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)0.5g2kcal0g0.3g0.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.7g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Punaviini 3.1g2.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Soijakastike 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g67kcal8.4g3.2g2.4g1g
Valittu annoskoko56g34kcal4.2g1.6g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna28g17kcal2.1g0.8g0.6g0.3g
Arvot/100g100g61kcal7.6g2.9g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270614