Hapankaali-uunimakkara

Hapankaali voideltuun uunivuokaan, päälle pilkotut makkarat, siirappia norona yli ainesten ja vielä muutama nokare voita.

Paista 225 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasilaisen hapankaali (100g)25g4.5kcal0.4g0.4g0.1g0g
Eetvartti a-lk grillimakkara (Snellman), annos 100g25g71kcal3.2g0.5g6.2g0g
Siirappi 3.7g11kcal0g2.8g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g201kcal7.2g7.4g15.6g0g
Valittu annoskoko56g101kcal3.6g3.7g7.8g0g
Annoskoko puolitettuna28g50kcal1.8g1.9g3.9g0g
Arvot/100g100g181kcal6.5g6.7g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308610