BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.6kcal0g0g0.8g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Broilerin nahaton rintafilee28g29kcal6.5g0g0.4g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni14g18kcal0.4g0.3g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g114kcal14g1.2g6g0.2g
Valittu annoskoko56g57kcal7g0.6g3g0.1g
Annoskoko puolitettuna28g29kcal3.5g0.3g1.5g0.1g
Arvot/100g100g103kcal12.6g1.1g5.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167517