Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g24g28kcal4g0.4g1.2g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g9g7kcal0.5g1.1g0g0g
Hillosipulisäilyke 2.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Porkkana 4.6g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Lanttu 7g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g116kcal9.6g6g5.6g0.6g
Valittu annoskoko56g58kcal4.8g3g2.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna28g29kcal2.4g1.5g1.4g0.2g
Arvot/100g100g104kcal8.6g5.4g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457