Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 5.9g43kcal0.1g0g4.8g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g11g5.5kcal0.1g1.3g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g12g7.6kcal1.3g0.5g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.9g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl5.2g6.7kcal0.7g0g0.4g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 0.8g2.8kcal0g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g266kcal6.8g27.2g14.4g0.6g
Valittu annoskoko56g133kcal3.4g13.6g7.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna28g67kcal1.7g6.8g3.6g0.2g
Arvot/100g100g239kcal6.1g24.4g12.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508