Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl10g14kcal1.4g0g0.9g0g
Sokeri6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Leivinjauhe0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.9g17kcal0.5g3.4g0.1g0.2g
Kuohukerma,valio,2dl7.9g27kcal0.2g0.2g2.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki9g5.3kcal0.8g0.5g0g0g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vadelma 15g6.2kcal0.2g0.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g202kcal6.2g25g7.8g1.6g
Valittu annoskoko56g101kcal3.1g12.5g3.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna28g50kcal1.6g6.3g2g0.4g
Arvot/100g100g181kcal5.6g22.4g7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281168