JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta27g40kcal5.3g0g2.1g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Pekoni rasvainen 0.6g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Olut, alkoholiton Nikolai5.8g0.9kcal0g0.2g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.2g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g97kcal11.2g2.4g4.6g0.4g
Valittu annoskoko56g49kcal5.6g1.2g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna28g24kcal2.8g0.6g1.2g0.1g
Arvot/100g100g87kcal10g2.2g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405616