Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 46g5.1kcal0.3g0.6g0g0.3g
Sokeri 3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g4.2g0.8kcal0g0.3g0g0g
Tilli, tuore 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g40kcal0.6g8.6g0g0.6g
Valittu annoskoko56g20kcal0.3g4.3g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna28g10kcal0.2g2.2g0g0.2g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.7g0g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77041