Hannan äitienpäivän omenarahka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää joukkoon kerma ja rahka, joidenka jälkeen perunajauho ja mausteet.

Kaada taikinavuokaan ja laita omenalohkot päälle.

Laita uunin 175 celsiusasteeseen niin kauaksi aikaa, että jähmettyy ja pinta muuttuu kellertäväksi tai rusehtavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1019 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g14g8.9kcal1.5g0.6g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g22g7.4kcal0g1.6g0.1g0.4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3.3g11kcal0g2.7g0g0g
Kerma, ruoka 15% Flora5.5g8.2kcal0.1g0.2g0.8g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)5.5g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Rusina 3.3g10kcal0.1g2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g125kcal4.6g19.4g2.8g1.4g
Valittu annoskoko56g63kcal2.3g9.7g1.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna28g31kcal1.2g4.9g0.7g0.4g
Arvot/100g100g112kcal4.1g17.4g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178313