Erilainen makkarapasta

Keitä pasta puolikypsäksi ja valuta vesi pois.

Viipaloi makkarat, sipuli, tomaatti, kesäkurpitsa, paprika ja valkosipulinkynnet.

Kuumenna wokki ja paista makkaroita tilkassa salaattijuuston öljyä.

Lisää ensin valkosipuli ja sitten viipaloidut vihannekset.

Lisää ruokakerma ja mausta oman maun mukaan.

Kaada pasta pannulle ja anna hautua muutama minuutti.

Mausta salaattijuustokuutioilla ja basilikanlehdillä.

Lisänä maistuu tuore salaatti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti-chilipasta (Myllyn paras), annos 80g13g43kcal1.7g8g0.4g0.8g
Prinssinakki pirkka 300g7.5g18kcal0.2g0.2g1.5g0g
Kabanossi grilli balkan (Hk), annos 80g10g26kcal1.5g0.2g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, tuore3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa7.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %5g9kcal1.1g0.1g0.5g0g
Paprika, punainen1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)6.3g3.8kcal0.1g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g206kcal9.4g18.8g9.6g1.8g
Valittu annoskoko56g103kcal4.7g9.4g4.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna28g52kcal2.4g4.7g2.4g0.5g
Arvot/100g100g185kcal8.4g16.9g8.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186978