Hapankaali-uunimakkara

Hapankaali voideltuun uunivuokaan, päälle pilkotut makkarat, siirappia norona yli ainesten ja vielä muutama nokare voita.

Paista 225 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasilaisen hapankaali (100g)25g4.5kcal0.5g0.5g0.1g0g
Eetvartti a-lk grillimakkara (Snellman), annos 100g25g71kcal3.3g0.5g6.3g0g
Siirappi 3.8g11kcal0g2.8g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g202kcal7.6g7.6g15.8g0g
Valittu annoskoko56g101kcal3.8g3.8g7.9g0g
Annoskoko puolitettuna28g51kcal1.9g1.9g4g0g
Arvot/100g100g181kcal6.8g6.8g14.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308610