Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 20g5.6kcal0.2g0.8g0g0.4g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g10g15kcal1.7g0g0.9g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g45kcal4g1.6g2.2g0.8g
Valittu annoskoko56g23kcal2g0.8g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g11kcal1g0.4g0.6g0.2g
Arvot/100g100g40kcal3.6g1.4g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704