Tomaattisoijarouhemättö

1. Pilko ja kuullota sipulit.

2. Heitä sekaan tomaattimurska ja purkin huuhteluun käytettävä vesi.

3. Lisää soijarouhe.

Anna muhia kunnes soijarouhe on pehmeää.

Mausta esim valko- ja mustapippurilla, basilikalla, oreganolla, paprikamausteella ja valkosipulilla.

4. Lisää kerma ja lämmitä.

Nauti esimerkiksi raejuuston ja mozarellasalaatin kera.

Tai jos hiilihydraatit ei huoleta, vaikka pastan tai perunamuusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (käsittelemätön)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Flora punainen, annos 10g1.1g5.9kcal0g0g0.7g0g
Soijarouhe, tumma, 30g11g35kcal5.5g3.3g0.1g0.6g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5.5g18kcal0.1g0.2g1.9g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g22g4.4kcal0.3g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g136kcal12.2g10g5.4g1.8g
Valittu annoskoko56g68kcal6.1g5g2.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna28g34kcal3.1g2.5g1.4g0.5g
Arvot/100g100g122kcal10.9g9g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266721