Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 23g5.3kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore7g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g40kcal0.6g2.2g3g1g
Valittu annoskoko56g20kcal0.3g1.1g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna28g10kcal0.2g0.6g0.8g0.3g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839