Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)25g34kcal5.1g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl19g16kcal0.3g0.8g1.3g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g139kcal11.8g3.8g8.4g0.6g
Valittu annoskoko56g69kcal5.9g1.9g4.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna28g35kcal3g1g2.1g0.2g
Arvot/100g100g124kcal10.5g3.4g7.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883