Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 37g54kcal6g0g3.3g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl15g51kcal0.3g0.4g5.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.8g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Sokeri 0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g216kcal12.8g2.4g17g0g
Valittu annoskoko56g108kcal6.4g1.2g8.5g0g
Annoskoko puolitettuna28g54kcal3.2g0.6g4.3g0g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.1g15.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338502