Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g4.9g16kcal0.5g3.2g0.1g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 4.9g17kcal0.5g3.4g0.1g0.2g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g25g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 8.2g11kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g87kcal4g13.2g2g1.4g
Valittu annoskoko56g44kcal2g6.6g1g0.7g
Annoskoko puolitettuna28g22kcal1g3.3g0.5g0.4g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.8g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274