Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 39g72kcal7.4g0g4.7g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)10g8.3kcal0.1g0.3g0.7g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena1.2g4.5kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g202kcal15g3.2g14.4g0g
Valittu annoskoko56g101kcal7.5g1.6g7.2g0g
Annoskoko puolitettuna28g51kcal3.8g0.8g3.6g0g
Arvot/100g100g180kcal13.4g2.9g12.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912