Kanapasta, kesäkurpitsa-sipuli

Suikaloi kesäkurpitsa ja sipuli ohuiksi viipaleiksi, kuullota öljyssä.

Lisää broileri, paista kypsäksi.

Lisää kerma ja aurajuusto, lisää tarvittaessa mausteiksi esim yrttejä, suolaa ei välttämättä tarvitse jos aurajuuston maku riittää suolaksi mielestäsi.

Keitä samaan aikaan makaroonit kypsäksi.

Sekoita kypsät makaroonit kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g19g21kcal4.3g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Makaroni, pasta 6.2g21kcal0.6g4.1g0.1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g3.1g8.1kcal0.8g0g0.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%13g20kcal0.3g0.3g1.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 8.1g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g162kcal12.2g9.8g7.4g0.8g
Valittu annoskoko56g81kcal6.1g4.9g3.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g40kcal3.1g2.5g1.9g0.2g
Arvot/100g100g145kcal11g8.8g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76642