Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 16g50kcal4.2g0g3.7g0g
Paprika, punainen5.8g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Maizena maissitärkkelys1.2g4.1kcal0g1g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Tomaattimurska Eldorado15g3kcal0.2g0.5g0g0.2g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1.9g7kcal0g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g135kcal9g4.4g8.8g1g
Valittu annoskoko56g68kcal4.5g2.2g4.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna28g34kcal2.3g1.1g2.2g0.3g
Arvot/100g100g121kcal8.1g3.9g7.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616