Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 35g14kcal0.4g2.5g0.1g0.9g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g5.3g10kcal0.1g0.2g1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g5.6g16kcal1.1g0g1.2g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras1.1g2.8kcal0.1g0.5g0g0.1g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g8.8g6.4kcal0.7g0.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g98kcal4.8g7.8g4.8g2g
Valittu annoskoko56g49kcal2.4g3.9g2.4g1g
Annoskoko puolitettuna28g24kcal1.2g2g1.2g0.5g
Arvot/100g100g87kcal4.3g7g4.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154