Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g53g16kcal0.5g2.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Rypsiöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g125g138kcal21.3g3.1g4.3g0g
Risottoriisi (Risella), 60g94g328kcal7.5g70.3g1.6g2.8g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka31g38kcal0.9g8.1g0.3g1.1g
Hunaja 19g62kcal0.1g15.2g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1100g1330kcal61.4g200.6g29.8g8.8g
Valittu annoskoko550g665kcal30.7g100.3g14.9g4.4g
Annoskoko puolitettuna275g333kcal15.4g50.2g7.5g2.2g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.2g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108414