Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.8g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g170g246kcal9g49.2g1.2g2.2g
Maito, Kevyt233g107kcal7.5g11.2g3.5g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g38g105kcal7.1g0g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1101g1307kcal78g122.6g55g5g
Valittu annoskoko551g653kcal39g61.3g27.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna275g327kcal19.5g30.7g13.8g1.3g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.1g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251040