Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 125g157kcal26.3g0g5.6g0g
Naudan paahtopaisti125g139kcal27g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1101g680kcal109.6g15.6g18.6g6.4g
Valittu annoskoko551g340kcal54.8g7.8g9.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna275g170kcal27.4g3.9g4.7g1.6g
Arvot/100g100g62kcal10g1.4g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77355