Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g1402g590kcal0g131.7g1.4g35g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala51g144kcal10.3g2.6g10.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 3270g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 623g1379kcal109g0g105.9g0g
Sipuli 156g47kcal1.9g7.5g0.3g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11004g4321kcal242.4g283.6g235.8g75.2g
Valittu annoskoko5502g2161kcal121.2g141.8g117.9g37.6g
Annoskoko puolitettuna2751g1080kcal60.6g70.9g59g18.8g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511