Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4006g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 961g313kcal4.2g33.2g6.7g31.7g
Sokeri 341g1382kcal0g340.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 152g510kcal0.1g124.2g0.1g2.1g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g44g266kcal3g25.6g15.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11008g4941kcal14.6g1046.4g44.4g67.6g
Valittu annoskoko5504g2471kcal7.3g523.2g22.2g33.8g
Annoskoko puolitettuna2752g1235kcal3.7g261.6g11.1g16.9g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.5g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288353