Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 3208g4609kcal513.2g0g285.5g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1604g1925kcal54.5g57.7g160.4g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)51g272kcal0g0g30.8g0g
Tilli, tuore 642g192kcal23.7g5.8g5.1g13.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11008g13996kcal1182.8g127g963.6g27g
Valittu annoskoko5504g6998kcal591.4g63.5g481.8g13.5g
Annoskoko puolitettuna2752g3499kcal295.7g31.8g240.9g6.8g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1.2g8.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298203