Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 4202g6039kcal672.3g0g374g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4g11kcal0.4g1.7g0.1g1g
Creme Bonjour Yrttitarha799g2397kcal27.2g48.7g231.7g0g
Tilli, tuore 479g144kcal17.7g4.3g3.8g10.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11008g17180kcal1435.2g109.4g1219.2g22.2g
Valittu annoskoko5504g8590kcal717.6g54.7g609.6g11.1g
Annoskoko puolitettuna2752g4295kcal358.8g27.4g304.8g5.6g
Arvot/100g100g156kcal13g1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63571