Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g1802g1081kcal66.7g131.6g36g0g
Kananmuna kuoreton 743g1061kcal92.9g2.2g76.2g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 620g1947kcal65.4g368g13.6g34.1g
Leivinjauhe 45g79kcal2.3g17g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 496g707kcal62g1.5g50.8g0g
Tonnikala vedessä 1352g1412kcal303.3g0g20.3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g451g1171kcal135.2g9g67.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11016g14915kcal1455.6g1058.6g529g68.6g
Valittu annoskoko5508g7458kcal727.8g529.3g264.5g34.3g
Annoskoko puolitettuna2754g3729kcal363.9g264.7g132.3g17.2g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163933