Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 94g101kcal7.9g13.2g0.3g6.6g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow94g71kcal5.2g11.3g0.5g0g
Paprika keltainen 75g23kcal0.7g3.8g0.2g1.5g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g102kcal0g0g11.3g0g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g188g66kcal3g13g0.2g2.6g
Kasvisliemikuutio 4.1g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Juusto, cheddar 45g186kcal11.6g0g15.5g0g
Chili paprika punainen1.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1102g1152kcal59.2g88.6g58.2g23g
Valittu annoskoko551g576kcal29.6g44.3g29.1g11.5g
Annoskoko puolitettuna276g288kcal14.8g22.2g14.6g5.8g
Arvot/100g100g105kcal5.4g8g5.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884