Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 131g24kcal0.7g3.3g0.5g0.9g
Dolmio Light Classico Bolognese94g35kcal1.1g7.3g0.1g0.7g
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.7g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g94g103kcal2.2g3.7g9.4g0g
Maito, Kevyt113g52kcal3.6g5.4g1.7g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g38g135kcal10.5g0.7g10.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1102g1080kcal64g51.2g69.2g3.8g
Valittu annoskoko551g540kcal32g25.6g34.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna276g270kcal16g12.8g17.3g1g
Arvot/100g100g98kcal5.8g4.6g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806