Tonnikalabulluka (vhh)

1 prk tonnikalaa
1 kananmuna
1 rkl turkkilaista jogurttia
1 rkl sitruunamehua
1/2 rkl soijakastiketta
voita paistamiseen

Sekoita ainekset tahnaksi, tee tahnasta bullukat (tahna on aika kosteaa, ei kannata tehdä liian isoiksi, jotta eivät hajoa pannulla) ja paista voissa noin 5min per puoli.

Syö lämpinä salaatin ja vihannesten kanssa.

Kerralla voi tehdä myös isomman satsin ja bullukoi voi vetästä suoraan jääkaapista naposteluun.

Tosi hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat kyllästyneet syömään tonnikalaa pelkästään purkista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)338g555kcal84.5g3g22.3g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 250g34g44kcal1.4g1.7g3.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton23g4.7kcal0.1g0.4g0g0g
Voi 16g115kcal0.2g0.1g12.8g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)17g14kcal1.6g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1102g1816kcal206.6g15g102.4g0g
Valittu annoskoko551g908kcal103.3g7.5g51.2g0g
Annoskoko puolitettuna276g454kcal51.7g3.8g25.6g0g
Arvot/100g100g165kcal18.7g1.4g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213607