Välimeren kalasoppa

HUOM KÄYTIN TÄHÄN PIRKAN TURSKA KUUTIOITA, MUTTA EN LÖYTÄNYT LASKURISTA K.O. TUOTETTA NIIN SIKSI OHJEESSA LUKEE TURSKAA TUOREENA :)
MUTTA KUUTIOT ON HELPOMPIA ;)

Kuullota oliiviöljyssä paprika ja sipuli pilkottuna oman maun mukaisiksi paloiksi.

ruskista/paista kalakuutioita pannulla.

Sekoita ainesosat keskenään kattilaan ja lisää tomaattimurska ja vesi.

lisää tuorejuusto ja mausta yrteillä (basilika, oregano, valkosipuli.)
Kanelia lisäämällä joukkoon saa kivasti kreikka fiilistä :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannajii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g88g81kcal16.6g0g0.9g0g
Turska tuore suolattu (Ubago), annos 224g88g76kcal10.9g0.9g2.6g0g
Chili Tomaattimurska (Pirkka), annos 500g114g40kcal1.8g7.8g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 146g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Paprika keltainen 58g18kcal0.5g3g0.1g1.2g
Maustamaton kevyt tuorejuusto (Pirkka), annos 400g23g40kcal4.2g0.2g2.3g0g
Oliiviöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1102g626kcal68.8g26.6g23.8g3.4g
Valittu annoskoko551g313kcal34.4g13.3g11.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna276g157kcal17.2g6.7g6g0.9g
Arvot/100g100g57kcal6.2g2.4g2.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327920