Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 57g195kcal5.8g39.8g0.7g2g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl35g119kcal4.9g19.6g2.3g3.8g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 20g173kcal0g0g19.5g0g
Maitojauhe rasvaton 7.3g26kcal2.4g3.9g0.1g0g
Vesi87g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)82g155kcal20.4g0g8.2g0g
Tomaattimurska 117g34kcal0.7g6.2g0.2g2.2g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g20g20kcal0.8g4.1g0.1g0g
Kananmuna, keitetty 64g91kcal8g0.2g6.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa58g175kcal13.4g0g13.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1103g1987kcal113.2g149.8g102.2g16g
Valittu annoskoko551g993kcal56.6g74.9g51.1g8g
Annoskoko puolitettuna276g497kcal28.3g37.5g25.6g4g
Arvot/100g100g180kcal10.3g13.6g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90253