Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 4208g6047kcal673.3g0g374.5g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4g11kcal0.4g1.7g0.1g1g
Creme Bonjour Yrttitarha800g2400kcal27.2g48.8g232g0g
Tilli, tuore 480g144kcal17.7g4.3g3.8g10.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11024g17205kcal1437.2g109.6g1220.8g22.2g
Valittu annoskoko5512g8602kcal718.6g54.8g610.4g11.1g
Annoskoko puolitettuna2756g4301kcal359.3g27.4g305.2g5.6g
Arvot/100g100g156kcal13g1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63571