J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g1402g2313kcal280.4g0g140.2g0g
Makaroni ( tumma Torino )1051g3680kcal189.2g620.3g41g63.1g
Kananmuna kuorineen punnittu386g486kcal42.4g1.2g34.7g0g
Milbona Maito rasvaton2103g694kcal69.4g103g0g0g
Sipuli 315g95kcal3.9g15.1g0.6g5.4g
Valkosipuli 105g114kcal8.3g17.1g0.6g2.2g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g3.5g0.1kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g140g645kcal0.7g0.7g71.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11032g16053kcal1188.6g1514.8g577.2g141.4g
Valittu annoskoko5516g8026kcal594.3g757.4g288.6g70.7g
Annoskoko puolitettuna2758g4013kcal297.2g378.7g144.3g35.4g
Arvot/100g100g146kcal10.8g13.7g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442750