Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 80g581kcal1g0.3g65.1g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g100g560kcal8g37g42g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g200g680kcal5g166.1g1g4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4.8g18kcal0.9g0.5g1g1.5g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Sokeri 68g276kcal0g68g0g0g
Siirappi 56g169kcal0.1g41.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 40g57kcal5g0.1g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1104g4692kcal40.4g629.2g226.4g11g
Valittu annoskoko552g2346kcal20.2g314.6g113.2g5.5g
Annoskoko puolitettuna276g1173kcal10.1g157.3g56.6g2.8g
Arvot/100g100g425kcal3.7g57g20.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447785